پردازش و رندر تخصصی پرتره Post Processing

اشتراک گذاری در ▾

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]

پردازش و رندر تخصصی پرتره Post Processing

اگر شما یک عکاس هستید و هنوز با ریتاچ یا روتوش ، کالر کارکشن یا اصلاح رنگ و نور تصاویر پرتره در فتوشاپ آشنا نیستید و به دنبال پردازش و رندر تخصصی پرتره هستید توضیح این آموزش را بخوانید. آموزش پیش رو برگرفته از تجربیات شخصی و اجرای تکنیک های تخصصی و حرفه ای از استادانِ بزرگ در زمینه ی پردازش و رندر تصصی پرتره تهیه شده.در این آموزش قدم به قدم با لایه بندی های حرفه ای و تکنیکهای تخصصی برای این منظور آشنا می شوید.

قبلا در آموزشی با نام آموزش روتوش در فتوشاپ – بیوتی ریتاچ پرتره بصورت عمومی و سریع با روتوش های عادی در فتوشاپ آشنا شده ایم.این آموزش با آموزش قبلی کاملا متفاوت بوده و بصورت تخصصی و حرفه ای با لایه بندی ها در فتوشاپ مراحل پست پراسسینگ را انجام می دهیم.

محتویات بسته ای که با لینک دانلود ، پس از خرید ، دریافت می کنید به شرح زیر است :
  • ۱ پارت ویدیویی تمرین اصلی کیفیت ۱۰۸۰ فول اچ دی با زبان فارسی
  • فایلهای آموزش | استوک ، وینتیج ، گرانج
  • حجم کامل بسته ی تمرین  ۲۲۰ مگابایت
  • قیمت این تمرین ۴۰۰۰۰ تومان می باشد.

قابل توجه کاربرانی که خارج از ایران هستند و امکانِ واریز وجه از طریق درگاه های بانکی ایران را ندارند:

برای تهیه ی تمرین های پرمیوم ، از طریق صفحه ی ارتباط با ما در تماس باشید.و یا با آی دی تلگرام babakmehrban@ تماس بگیرید

۲ پاسخ

  1. سلام.لازم هست که تشکر کنم ازتون.من خودم در روتوش حرفه ای هستم.ولی این آموزش رو برام جالب بود بخرم.و از خرید کاملا راضی هستم.شاکی از قیمتش بودم ولی حالا که دیگه دیدمش و کار کردم مشکلی ندارم.خیلی ممنون بخاطر این آموزش آقای مهربان.نکاتی بود که هرگز بلد نبودم.و چقدر عالیه که بدون هیچ نرم افزار دیگه ای میشه اینجوری روتوش زد.خیلی خوب بود.ممنون از شما.ولی فک میکنم هر کسی بتونه با این آموزش راحت روتوش رو حرفه ای یاد بگیره.حتما نمیخواد فتوشاپ رو فول بلد باشه.فقط حوصله میخواد.

    1. سلام.خواهش می کنم و ممنون از نظر شما
      در مورد اینکه هر کسی میتونه کار کنه هم ، بله میشه ولی اگر با فتوشاپ آشنا نباشید ممکنه بدلیل نبودِ شناخت از فتوشاپ به مشکل بخورید.آموزش حرفه ای هست نه آماتور.
      خوشحالم که برای شما مفید بوده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *