فونت ترکیبی فارسی انگلیسی سان فرانسیسکو شرکت اپل ios 15
در سال ۲۰۲۱ و با ارئه آپدیت شماره ۱۵ سیستم عامل ios تایپ فیس عربی فونت این سیستم عامل تغییر کاملی را داشته.این در حالیست که تایپ فیس حروف انگلیسی تغییر زیادی نداشته و تغییرات در فرم این تایپ فیس آن را از فرم اصلی خارج نکرده است.سیستم عامل های ios و mac OS همیشه از نظر ساختار اصلی و همینطور طراحی گرافیک مورد توجه علاقمندان بیشماری بوده است.
فونت این سیستم عامل نیز مورد توجه علاقمندان بوده ، تا قبل از ارائه فونت اختصاصی عربی، شرکت اپل از تایپ فیس یاقوت برای عرب زبانان و فارسی زبانان استفاده می کرد و سپس با ارئه تایپ فیس اختصاصی جدید یقوت جای خود را به تایپ فیس جدید داد که تا قبل از ۲۰۲۱ برای این سیستم عامل استفاده میشد.
فونتی که با نام کلی SF Arabic شناخته می شود و قبلا این تایپ فیس را به صورت ترکیبی انگلیسی و فارسی برای استفاده در سیستم عامل ویندوز، وب سایت و اندروید ارائه کردیم.
حالا با روی کار آمدن تایپ فیس جدید عربی این شرکت و درخواست علاقمندانی که به این تایپ فیس علاقه دارند، تایپ فیس عربی این فونت اکنون به صورت اختصاصی و کاملا استاندارد با فونت انگلیسی جدید این شرکت ترکیب شده و توسعه یافته است که در فرمتهای مختلف برای استفاده در سیستم عامل ویندوز و اندروید و همینطور برای استفاده در محیط وب قابل استفاده می باشد.